Allt om Sajt
Sökväg till denna sida: / Allt om Sajt

Historien om web sajt (us) och våra produkter.

Hur det hela med web, sajt, sajter och sajtus började!

På hösten 1998 träffades 3 killar med passion för web sajter och pratade om att vi borde starta en webbyrå. Vi spånade länge om vad företaget skulle heta och kom till slut fram till Sajtus. Företaget Sajtus AB bildades och blev registrerat hos bolagsverket i december 1998. Redan från början var vi involverade och delaktiga i stora och mycket omfattande webprojekt. Bland annat en helt ny web sajt till Borlänge Kommun. Ett annat stort projekt som vi jobbade med var Utfors som var en uppstickare på bredbandstjänster på den tiden när IT och web var riktigt hett. Utfors växte sig riktigt stora och starka innan IT-krisen kom och 2002 såldes bolaget till telenor.

Första publiceringsverktyget

I samband med IT-krisen 2001 beslutade vi oss för att ta fram vår första produkt och publiceringsverktyget SajtTool började utvecklas. Namnet SajtTool kom sig ganska naturligt med tanke på bolagsnamnet som är en blandning av det svenska sajt (webbplats) och det engelska us (vi), med lite fantasi kan man få det till vår webbplats ;-).

Vi har under årens lopp fortsatt utveckla publiceringsverktyget SajtTool och har nu kommit till version 9. Vi har också valt att kalla alla våra produkter sajt någonting...

De produkter eller tjänster som vi idag erbjuder är DNS tjänsten SajtDNS, publiceringsverktyget SajtTool eller SajtCMS som vi numera kallar det. Vår mailtjänst heter då naturligtvis SajtMail, domänregistreringar sköts genom SajtDomain, vi har webbhotellet SajtHotel, statistiktjänsten SajtStat och sökmotoroptimeringstjänsten SajtSEO.

Varför ska man då välja Sajtus som leverantör?

Söker man ett publiceringsverktyg för web sajter så garanterar en investering i SajtTool att man får ett av marknadens användarvänligaste cms. Det är kanske också det cms system som är bäst sökmotoroptimerat. Sajter byggda på SajtTool har den bästa grunden att stå på, för att sedan nå ända upp i topp hos sökmotorerna kan man anlita oss för en sökmotoroptimering av web sajten. Vår tjänst sajtSEO innebär att vi analyserar er och era konkurenters web sajter och sätter tillsammans med er ett mål som sökmotoroptimeringen ska uppnå. Har ni redan idag en skaplig placering och gott om länkar från andra web sajter så kanske insatsen inte behöver vara så stor. En relativt liten eller nystartad web sajt behöver lite större insatser för att nå högt upp i träfflistorna.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning om web sajter, publiceringsverktyg eller sökmotoroptimering.
publiceringsverktyg för web sajter
CMS för sajter
sökmotoroptimering
E-post
Domäner
DNS hosting
sajt statistik
e-handel
Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net