Publicerade artiklar, post 130
Sökväg till denna sida: / artikelregister__130
Pusha denna artikel
Skriv ut

Ny version av vårt publiceringsverktyg SajtTool

[Publicerad: 2009-12-15 15:16:00]

Nu lagom till jul lanserar vi nästa generation av publiceringsverktyget SajtTool. Denna version är ytterligare förbättrad sökmotormässigt och den är nu helt optimerad för sökmotorernas automatiska indexeringsrobotar. Exempelvis så genererar publiceringsverktyget automatiskt en speciell sitemap.xml fil som Google letar efter, denna fil uppdateras automatiskt vid alla förändringar som en administratör gör på hemsidan. Detta är en viktig funktion som saknas i många andra puibliceringsverktyg.

En speciell funktion finns också där administratörer kan kontrollera och få förslag på hur man bör förändra/förbättra sin hemsida för att nå ett så bra resultat som möjligt hos Google, Bing, Yahoo och alla de andra sökmotorerna. Vi har under utvecklingstiden gjort tester på andra hemsidor byggda på konkurrerande publiceringsverktyg, inget av de system vi mot har lyckas leverera lika bra resultat som SajtTool v9.net

Vill ni veta mer om hur vi gjort testerna och/eller vill ha en test gjord av er befintliga hemsida så är ni välkomna att kontakta oss. En sådan test blir också ert underlag för att utföra en sökmotoroptimering av er hemsida.

Spela upp filmenTill denna verison finns också några nya moduler:

Film modulen gör det möjligt att visa filmer på er hemsida. Ni kan ladda upp en film direkt från er digital eller videokamera, när den laddats upp så konverteras filmen automatiskt till ett format som passar bra på er hemsida. En liten demo film finns här till höger.

Blogg modulen är också nyutvecklad och följer de standarder som sökmotorerna stödjer.

Detta publiceringsverktyg är helt byggd på plattformen .Net vilket avsevärt förenklar integration med andra system.


Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net