Publicerade artiklar, post 143
Sökväg till denna sida: / artikelregister__143
Pusha denna artikel
Skriv ut

Statistiken säger allt

[Publicerad: 2010-05-07 00:05:00]

Vårt nya CMS är populärt hos sökmotorerna!

 Det är nu några veckor sedan vi uppgraderade Dalsjö Golfklubbs publiceringsverktyg till SajtTool v9.NET. För att förstå hur mycket snällare den nya versionen är mot sökmotorerna så kan man titta på bilden till höger.

Den visar hur Google "spindlar" runt på sajten och hämtar information. Den övre kurvan visar en graf över hur många sidor på webbplatsen som genomsöks dagligen. Resultatet av uppgraderingen är att Google hämtar 3 - 7 gånger fler sidor varje dag. Den undre kurvan visar tiden det tar att hämta en sida, den tiden är i det närmaste halverad.

Vad betyder det här för en webbplats?


Låt oss säga att ni vill nå ut med ett budskap och att det snabbt ska indexeras hos sökmotorerna, med SajtTool v9.NET går det många gånger snabbare än i vår förra version. I slutändan kan detta handla om dagar, beroende på vilken sida det handlar om. SajtTool version 8 var också ett mycket snabbt publiceringsverktyg som stog sig bra i konkurrensen mot liknande publiceringsverktyg. Med SajtTool v9.NET tar vi ytterligare kliv frammåt på marknaden över publiceringsverktyg och CMS system.


Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net