Publicerade artiklar, post 150
Sökväg till denna sida: / artikelregister__150
Pusha denna artikel
Skriv ut

Ny design på hemsidan

[Publicerad: 2010-10-14 03:38:00]

Nu har vi tagit oss i kragen och designat om vår egen hemsida. Vi har nu gjort den lite mer "clean" och lättläst. Vi har också passat på att designa om lite "under skalet". Bland nyheterna finns ett mycket bättre stöd för flera språk.

En annan sak som är helt ny är att varje post i en nyhetslista liknande denna kan publiceras som en egen artikel, det är bra om man vill länka till en nyhet eller om man vill bokmärka den för att återkomma vid ett senare tillfälle. Vi har naturligtvis också tänkt oss att sökmotorerna ska bli mer positiva till hemsidan nu i och med att det blir många fler sidor. På vår hemsida blir det väldigt många nya sidor tack vare att vi sparat nyheter nästan ända sedan CMS systemets födelse. 

Sökmotormässigt finns det några förbättringar till, bland annat så genereras sitemap.xml på ett lite bättre sätt nu än tidigare. Det är inget som man märker som besökare eller administratör men sökmotorerna får lite mer information som kan förbättra optimeringen ytterligare.

Missa inte att vi erbjuder gratis rådgivning om sökmotoroptimering och vårt CMS system. Fyll i era uppgifter till höger så kontaktar vi er!

Mvh
Sajtus AB

Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net