Publiceringsverktyg / CMS
Sökväg till denna sida: / Publiceringsverktyg / CMS

cms system, publiceringsverktyg, professionell hemsidaPubliceringsverktyg

Behöver ni ett webbpubliceringsverktyg till er hemsida?

Under utvecklingen av detta webbpubliceringsverktyg har vi lagt största vikt vid användarvänlighet och sökmotoroptimering, detta utan att försumma någon funktionalitet. Publiceringsverktyget lanserades i sin första version redan år 2000. Sedan dess har vi ständigt jobbat med att förenkla administrationen och funktionaliteten. Den aktuella versionen av publiceringsverktyget är fullt anpassad till att generera en sökmotoroptimerad och professionell hemsida utan att vara för invecklat för någon administratör.
 

Publiceringsverktyg eller Content Management System (CMS) som det heter på engelska är lämpat för enklare hemsida, intranät, e-handel eller omfattande professionella hemsidor för större organisationer. Den största anledningen till att ni ska välja att bygga er hemsida runt ett publiceringsverkyg är att ni själva får kontrollen över allt innehåll. Ni behöver då inga utomstående konsulter som ska utföra de innehållsändringar ni önskar. Ni loggar bara in i systemet och skapar nya eller uppdaterar befintliga sidor.

Letar ni efter ett användarvänligt och sökmotoroptimerat publiceringsverktyg så är SajtCMS lösningen. Publiceringsverktyget är grunden för ert företags professionella hemsida.

Enkelt och funktionellt
Vårt publiceringsverktyg motsvarar alla krav som ställs på moderna publiceringsverktyg för hemsidor. SajtCMS är också helt optimerat för att tillgodose sökmotorernas senaste krav för att indexera en hemsida. Tack vare detta så når hemsidor byggda på vårt publiceringsverktyg en högre ranking hos sökmotorerna. Trots sin enkelhet är SajtCMS ett mycket kraftfullt publiceringsverktyg som klarar att leverera  en sökmotoroptimerad hemsida.

Moduluppbyggt
SajtCMS är uppbyggt av olika funktions moduler och detta gör att ni som kund endast betalar för det ni verkligen behöver. Vi skräddarsyr en lösning som passar er som "handen i handsken". Naturligtvis blir en lösning som levereras på det sättet mycket kostnadseffektiv.

publiceringsverktyg
Modulen bildredigering.

bästa cms system
Modul för E-post utskick.

Webbpubliceringsverktygets moduler

Vårt sökmotoroptimerade publiceringsverktyg är uppbyggt runt en kärna av grundläggande funktionalitet med databashantering, behörighetssystem, felhantering mm. Runt denna "motor" har vi utvecklat ett stort antal moduler som presenterar er hemsida på ett attraktivt sätt för era besökare. Några av de vanligaste modulerna är:

 1. Nyhetspublicering, listar de senaste nyheterna i artikelformat.
 2. Filarkiv, hanterar kopplingar till t.ex pdf filer för produktblad.
 3. Blogg, ett utmärkt sätt att kunna interagera med hemsidans besökare.
 4. Bildarkiv, hanterar alla bilder som ska användas på hemsidan.
 5. Bildredigering, lättarbetad modul för att t.ex förminska en bilds storlek.
 6. Mediearkiv, visa filmer på hemsidan.
 7. E-post utskick med registrering av besökares e-post adresser.
 8. SEO, modul som kontrollerar innehållet på en enskild sida.
Förutom dessa finns ett antal andra moduler som kan förbättra en hemsida.

Modulerna nyhetsbrev och den vi kallar TagCloud.

Syns man inte - finns man inte!

Sökmotoroptimering (SEO) bygger på ett flertal olika tekniker där den bakomliggande koden för hur hemsidan presenteras för besökarna är en del.

Publiceringsverktygets fördelar sökmotormässigt

 • Sidorna bygger inte på frames
 • Sökmotorvänliga adresser
 • Genererar automatiskt en sajt karta (sitemap.xml) som sökmotorerna aktivt letar efter
 • Har en koppling till Google Webmaster Tools
 • Genererar html kod av bra kvalitet (XHTML validerad)
 • Unika taggar för varje sida (title, description, keywords)
 • Korrekt rubrikformatering H1 - H4
 • Titel tag för länkar, bilder och filmer 
 • Beskrivning av bilder med alt tag

Vårt publiceringsverktyg är med andra ord helt och hållet byggt för att generera en sökmotoroptimerad hemsida.

För att sedan komma högt upp i sökmotorernas träfflistor så krävs att man jobbar med innehållet på sin hemsida. Vi har under åren samlat på oss en bred kunskap om hur detta ska gå till. Som kund hos Sajtus får ni självklart tillgång till vår kunskap. Skaffa er en sökmotoroptimerad professionell hemsida till ert företag ni också!

Varför ska man bygga företagets hemsida på vårt publiceringsverktyg SajtCMS?

Det finns många publiceringsverktyg för hemsidor på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket man ska välja. Några saker man ska tänka på för att få ut så mycket som möjligt av sin internetsatsning är:

 1. Publiceringsverktyget måste vara enkelt att använda, annars riskerar man med tiden att bli slarvig med uppdateringar och underhåll av sin hemsida.

 2. Det ska vara en lösning som man kan växa i för att inte behöva byta vid framtida behov.

 3. Systemet måste följa de standarder som gäller för bra kodning och sökmotoroptimering av hemsidor.

 4. Det ska vara ett webbpubliceringsverktyg som sökmotorer gillar. Man ska t.ex. inte välja ett system som bygger på flash- teknik. Dessa kommer alltid långt bak i sökmotorernas träfflistor.

 5. Företaget man köper av måste vara stabilt och väletablerat så man inte blir utan support eller ännu värre, att företaget går i konkurs.

Sajtus AB grundades 1998 och har sedan år 2001 utvecklat publiceringsverktyget SajtTool, även kallat SajtCMS. Vi uppfyller alla krav ni kan ställa på en bra och stabil leverantör för er hemsida. SajtCMS v9.NET som är den senaste versionen av vårt publiceringsverktyg för en professionell hemsida och uppfyller de krav ni kan ha på ett användarvänligt publiceringsverktyg.


Låt publiceringsverktyget marknadsföra företagets hemsida!

Flera av våra kunder har nu valt att uppgradera till den senaste versionen av vårt sökmotorvänliga publiceringsverktyg, SajtCMS v9.NET som också kallas SajtTool. Resultatet vi kan se på dessa hemsidor är att dom stadigt klättrar i sökmotorernas rankning. De kunder som dessutom gjort vår SEO analys och genomfört åtgärder på sin webbplats har nått ett mycket bra resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om sökmotoroptimering och hur viktigt det är att ha rätt publiceringsverktyg för hemsidan.

FiltypFilnamnFilstorlekDatumÖppna
Acrobat Reader Produktblad publiceringsverktyg4067,46 kb2009-12-08 13:13:00 Open


Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net