SajtMail e-post system
Sökväg till denna sida: / Våra produkter / SajtMail e-post system

SajtMail E-post system

Hårt jobb och stora investeringar i form av hård och mjukvara har lagts på vår e-post tjänst SajtMail. Vi har omarbetat hela mjukvaru- lösningen så att den nu ska vara så lik Outlook som möjligt. Då de flesta använder sig av det i sin dagliga e-post hantering har vi sett det som viktigt med igenkänningen.

Liksom tidigare har vi lagt stor möda på att få till ett användarvänligt system som alla ska känna sig "hemma" i.

E-post systemet fungerar lika bra för de som vill använda en e-post klient för att hantera sin mail som för de som vill hantera e-posten via webb mailen.

SajtMail är ett e-post system som är mycket väl lämpat för lite större företag och organisationer som har behov av exempelvis en bra listhanterare. I SajtMail är det enkelt att lägga upp grupper av konton i olika listor, detta gör det sedan enkelt för listadministratörer att göra riktade utskick.

AntiSpam

I denna nya version av SajtMail finns det ett flertal förbättringar vad gäller sortering av oönskad mail. Att klassa ett mail som Spam är ingen enkel sak, därför använder skyddet sig av nio (9) olika metoder varav två är "managed", alltså att det sitter fysiska personer och granskar mail för att finna spammail som ett ordinärt skydd aldrig skulle hitta. De hanterade lösningarna fungerar så att massor av företag skickar sina spammail vidare till företaget som sorterar spammailen. De skapar i sin tur listor med kända avsändare av spam, dessa listor hämtas sedan till bl.a SajtMail.

AntiVirus

SajtMail skyddas av 2st olika AntiVirus skydd. All inkommande och utgående mail scannas av efter virus. Virusskydden uppdateras automatiskt, detta sker kontinuerligt (flera ggr/dag) för att garantera att Ni skyddas mot de senaste virusen. Skydden är riktiga kvalitets skydd och inte enklare med tveksam funktion.


Webb mail.SajtMail Administration.

Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net