Hemsida till företag
Sökväg till denna sida: / Webbyrå / Hemsida till företag

Hemsida företag, guide till bästa CMS system

Som lekman kan det vara svårt att veta vad man ska tänka på vid upphandling av en företagshemsida. Ska man låta någon bygga hemsidan till företaget från grunden med HTML kod, ska man använda ett open source system eller ska man anlita en webbyrå som har ett CMS system? Hur jobbar sökmotorernas robot på företagshemsidan? Är hemsidan optimerad för roboten? Allt detta är mycket viktigt för att få en effektiv marknadsföring på Google och dom andra sökmotorerna.

Innehåll

bästa cms systemetInternet är idag en mycket viktig kanal för marknadsföring och det är därför viktigt att ert företags hemsida är innehållsrik, fräsch och framförallt aktuell - allt för att besökaren ska kunna skapa en så bra bild av företagets verksamhet som möjligt.

Med tanke på att det är så viktigt att innehållet är aktuellt försvinner här HTML kodade och handbyggda hemsidor. Dessa kräver antingen att man själv är kunnig i programmering eller att den som byggt sidan alltid finns tillgänglig när ni vill göra förändringar och utöka hemsidans innehåll. Det kommer också att kosta pengar varje gång ni anlitar programmeraren för förändringar.

Open source

Dessa system är ofta bra men bara för att dom är open source betyder det inte att det är gratis. Man kommer alltid att behöva en webbserver - webbhotell där sidan ska ligga och det kostar pengar. Det kan också vara svårt att installera och få det utseende på företagets hemsida som man önskar. För att lyckas med det så krävs att man anlitar en konsult som bygger upp hemsidan till företaget och anpassar det grafiska utseendet, vilket naturligtvis kostar. Kostnaden för webbhotellet och konsulthjälpen för att installera och anpassa företagets hemsida blir lika eller större än att anlita en webbyrå som sköter allt.

Större kommerciella CMS system

Exempel på sådana system är EPI server och Polopoly m.fl. Dessa är ofta mycket bra och klarar allt som man kan kräva för hemsidan till företaget. En sak man ska tänka på är att den konsult som bygger ihop mallar och andra funktioner måste ha mycket hög kompetens om hur själva systemet fungerar. Det är tyvärr inte alltid fallet eftersom dom inte varit med i utvecklingsarbetet av grund systemet. En annan baksida med att använda stora verktyg är att det ofta blir väldigt kostsamt. Dels är licenskostnaden hög och dessutom ska byrån som bygger företagets hemsida koda ihop mallar som passar till den nya hemsidan. Detta kan också bli mycket kostsamt.

Egenutvecklade CMS system

hemsida till företagVårt CMS system SajtCMS är ett exempel på ett egenutvecklat och etablerat system som klarar allt som de större kommerciella systemen kan. Kostnaden för att anlita oss till att bygga hemsida till  företaget är bara bråkdelar av vad det kostar att använda något av de stora CMS systemen.

Tack vare att vi själva utvecklat SajtCMS från grunden så har vi mycket god kunskap i hur vi ska anpassa det efter ert företags speciella behov. Företagets hemsida går snabbt att bygga upp även med de anpassningar ni önskar. När vi byggt upp hemsidan så håller vi en utbildning med er på ca 1 timme. Det brukar räcka för att ni själva ska kunna sköta hela företagets hemsida själva. I licenskostnaden ingår även fri support om ni mot förmodan skulle stöta på patrull.

En av de största anledningarna att använda vårt system är att det ligger i topp när det gäller optimering för sökmotorer. Vi har utvecklat speciella funktioner för att få sökmotorernas robot att indexera sidorna snabbt och effektivt. Detta garanterar att ert företags hemsida kommer bra till vid sökningar på google och andra sökmotorer.

Hemsida företag - Läs mer om vårt CMS system - publiceringsverktyg.

- Vi har också hög kompetens inom sökmotoroptimering.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning, använd rutan till höger så kontaktar vi er!
Skriv in ditt telefonnummer eller
e-post adress så tar vi kontakt
med dig så snart vi hinner!

Tel:
E-post:
Namn: 
Sajtus AB
Kupolen 63
781 70 Borlänge
Dalarna - Sweden
Tele: 0243-793959
Web: www.sajtus.se
E-post: info@sajtus.se
Org.nr: 556563-5181
Hitta oss på facebook
SajtKarta
Publiceringsverktyg, CMS © SajtTool v9.net